Blog Azeroth

A forum for World of Warcraft Bloggers
It is currently Fri Nov 28, 2014 2:42 pm

All times are UTC




Post new topic Reply to topic  [ 3 posts ] 
Author Message
 Post subject: Weird problem with language settings and a new blog.
PostPosted: Mon Oct 20, 2008 3:16 am 
Offline

Joined: Fri Oct 17, 2008 8:39 am
Posts: 3
Server: Khaz'Goroth
Hi, I started a new blogspot blog (http://altfanatic.blogspot.com) and I have a weird problem with the language settings. I am in Japan and for some reason, when the blog was created, the 'poster' 'comments' and 'time posted' links are all in Japanese. Its not too bad, because they are in the same place the usual English would be, but its still something I'd like to have in English.

I tried every setting I could find for language in blogger and in my browser, checked the template HTML, searched all over the blogger help forums, and searched here, too, but no luck. Any suggestions or ideas to switch these small but important elements back to English? Thank you in advance!


Top
 Profile Send private message  
 
 Post subject: Re: Weird problem with language settings and a new blog.
PostPosted: Mon Oct 20, 2008 7:38 am 
Offline
User avatar

Joined: Fri Sep 05, 2008 8:47 pm
Posts: 30
Location: California
Server: Cenarius (US)
Hey there. I checked the settings on my own blogger blog and found that there is a language setting in there. Go to Settings > Formatting and the 6th item down should be Language. Make sure that's set to English. If that' doesn't fix it then... I dunno. :P I'll check around to see if someone else had this problem and posted a solution.

_________________
>8< Spider Pride


Top
 WWW Profile Send private message  
 
 Post subject: Re: Weird problem with language settings and a new blog.
PostPosted: Wed Oct 22, 2008 4:03 am 
Offline

Joined: Fri Oct 17, 2008 8:39 am
Posts: 3
Server: Khaz'Goroth
Thanks for looking around for me, but I've hit a wall. Its not some language setting, I've tried them all, it seems like something was hardwired when I created with blog and its stuck. It seems weird, but that's my only explanation at this point.

I dont want to start over to force English settings, I have some good posts up as it is :cry:


Top
 Profile Send private message  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 3 posts ] 

All times are UTC


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Jump to:  
cron
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
mergenine: WoW Alliance BB3
World of Warcraft ® ©2004-2007 Blizzard Entertainment, Inc. All rights reserved.